1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. “Halka Hizmet” Toplantısında Gerginlik: Sendikalar Kapıda, Polisle Karşı Karşıya

“Halka Hizmet” Toplantısında Gerginlik: Sendikalar Kapıda, Polisle Karşı Karşıya

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Ünal Üstel başkanlığındaki hükümetin dört yıl içinde KKTC’ye kazandırdığı projeler ve icraatların kamuoyuyla paylaşılacağı “Halka Hizmet Yolunda Dört Yıl” başlıklı basın toplantısı başladı.

Lefkoşa Grand Pasha Otel’de düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, bakanlar, Ulusal Birlik Partisi ve bazı bağımsız milletvekilleri, partili belediye başkanları ile bürokratlar katıldı.

Başbakan Ünal Üstel, toplantıda hükümetin dört yıllık icraatlarına ilişkin detaylı bilgi verirken, basın toplantısına katılmak isteyen sendikalarla polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Toplantının yapıldığı otel önünde tepkisini dile getiren Kamu-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, yaşananlara sert sözlerle tepki gösterdi. Serdaroğlu, bir polis memurunun hatırı sayılır bir iş insanından daha fazla vergi ödediğine dikkat çekerek, ülkede vergi adaletinin sağlanamadığını savundu.

Adaleti savunan kesimlerin engellendiğini, buna karşın adaletsizliğin korunduğunu öne süren Serdaroğlu, “Adaleti savunanları polis basın toplantısının yapıldığı otele sokmuyor, adaletsizleri ise koruyorlar” ifadelerini kullandı. Serdaroğlu, yaşananların vergi adaleti ve demokratik haklar açısından ciddi bir sorun teşkil ettiğini vurguladı.

İŞTE O ANLAR VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

“Halka Hizmet” Toplantısında Gerginlik: Sendikalar Kapıda, Polisle Karşı Karşıya

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın