1. Haberler
  2. Dünya
  3. Kiev Belediye Başkanı Kliçko, kentin hava saldırısı altında olduğunu açıkladı

Kiev Belediye Başkanı Kliçko, kentin hava saldırısı altında olduğunu açıkladı

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Kliçko, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rusya’nın Kiev’e gece yarısından bu yana saldırı düzenlemeye başladığını belirtti.


Kente yönelik füze ve silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) fırlatıldığını aktaran Kliçko, Kiev’in farklı semtlerindeki evler ve binaların hasar gördüğünü kaydetti.


Kiev Şehri Askeri İdaresi Başkanı Timur Tkaçenko da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mevcut bilgilere göre başkente yönelik devam eden saldırılar nedeniyle 3 kişinin öldüğü ve 25 kişinin yaralandığını açıkladı.


Ukrayna Ordusu Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre ise başta Kiev olmak üzere ülkenin farklı bölgelerine yönelik füze ve SİHA saldırılarının sürdüğü aktarıldı.

Kaynak : TRT HABER

Kiev Belediye Başkanı Kliçko, kentin hava saldırısı altında olduğunu açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın