1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. ÇMD, Thalassaemia Derneği Yararına Söyledi

ÇMD, Thalassaemia Derneği Yararına Söyledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağdaş Müzik Derneği, Thalassaemia Derneği yararına konser verdi.

Merhum sanatçı Mustafa Gürsoy’un anısına ithaf edilen “Bir Damla Şarkı” adlı Türk Sanat Müziği konseri, Gençlik Dairesi’nin katkılarıyla, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde (AKKM) gerçekleşti.

Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Şefi Ersin Tünay yönetimindeki konserde TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı Yahya Geylan ile TC Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Müziği Sanatçısı Canan Sezgin Geylan konuk sanatçılar olarak yer aldı.

“Bir Damla Şarkı” konseri iki bölümde gerçekleşti. Konser başlamadan ve ara verildikten sonra merhum Mustafa Gürsoy’un seslendirdiği iki şarkıyla slayt gösterisi yapıldı.

Ersin Tünay: Çağdaş Müzik Derneği Her Zaman Var Olacak

Şef Ersin Tünay, konsere gelerek, destek veren herkese teşekkür ederek, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin süreceğini ve Çağdaş Müzik Derneği’nin her zaman var olacağını söyledi.

Tünay, Türkiye’den gelen ses sanatçıları Yahya Geylan ile Canan Sezgin Geylan’a ve Türkiye’den gelen saz sanatçılarına da teşekkür etti.

Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu da Çağdaş Müzik Derneği ve Başkanı Şef Ersin Tünay’a böyle bir geceyi organize ettiği için teşekkür ederek konserin düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür plaketleri verdi.

“Bir Damla Şarkı” konserinden elde edilen gelir Thalassaemia Derneği’ne bağışlanacak.

ÇMD, Thalassaemia Derneği Yararına Söyledi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın