Merit Otelleri’nin ilkokul düzeyinde yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Merit Spor Oyunları – Futbol Şöleni, başarıyla tamamlandı.
Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen etkinlik, Karaoğlanoğlu Stadı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Girne bölgesinden 9 ilkokul katıldı: 23 Nisan İlkokulu, Mustafa Çağatay İlkokulu, Şehit Hasan Cafer İlkokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu, Alsancak İlkokulu, Lapta İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu, Çamlıbel Aysun İlkokulu ve Tepebaşı İlkokulu.
Geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçların ardından, şenlik bu hafta yapılan karşılaşmalarla sona erdi. İki gün süren ve tek devreli maç formatında gerçekleşen turnuvada, her takım birbirleriyle karşılaştı. Futbolcu ve seyirci olarak yaklaşık 400 öğrencinin katıldığı etkinlik, tam anlamıyla bir spor şölenine dönüştü.
Cumhurbaşkanı Tatar’dan Öğrencilere Madalya
Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm katılımcı öğrencilere madalya, turnuvaya katılan okullara ise şölen anısına kupa verildi. Ödül törenine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katılarak, öğrencilere madalyalarını ve kupalarını takdim etti.
Törene ayrıca Girne Kaymakamı Cemal Özcemoğlu, Girne Belediyesi Müdürü Hüseyin Köle, Lapta Polis Karakolu Amiri Üzeyir Kürşat Koçer, KTÖS Yürütme Kurulu Üyesi Sevşen Dandana ile Merit Otelleri Sosyal İşler Koordinatörü Mine Gürses ve ekibi de katıldı.






