1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Fazıl Say, “Piyano Başında 50 Yıl” konseri Bellapais Manastırı’nda

Fazıl Say, “Piyano Başında 50 Yıl” konseri Bellapais Manastırı’nda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, 23. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali kapsamında “Piyano Başında 50 Yıl” konseriyle müzikseverlerle buluşuyor.

 Konser, Cumartesi ve Pazar akşamları saat 20.30’da, Bellapais Manastırı’nda yer alacak. Fazıl Say, bu özel konserinde hem yeni bestelerini hem de uzun yıllardır beğeni toplayan solo piyano eserlerinden oluşan repertuvarı seslendirecek.

 Müzik tutkunları için unutulmaz bir deneyim vadeden konser, Fazıl Say’ın sanat hayatındaki kilometre taşlarını da yansıtan bir seçkiyle sahneye taşıyacak.

 Festival, 16 Kasım’da yine Bellapais Manastırı’nda sahne alacak dünyaca ünlü Rus piyanist Alexei Volodin’in vereceği piyano resitali ile sona erecek.

 Konsere giriş biletleri online olarak GişeKıbrıs.com adresinden temin edilebiliyor.

Fazıl Say, “Piyano Başında 50 Yıl” konseri Bellapais Manastırı’nda
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın