1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. KAMUSEN’den Ercan İtfaiyesi İçin “Şok Eylem” Uyarıs

KAMUSEN’den Ercan İtfaiyesi İçin “Şok Eylem” Uyarıs

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN), Ercan İtfaiyesi’nde görev yapan personelin yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, çözüm üretilmemesi halinde “şok eylem” uyarısında bulundu.

KAMUSEN Genel Başkanı Metin Atan, yazılı açıklamasında sorunların çözümü için verilen sürenin dolduğunu ancak bugüne kadar herhangi bir somut adım atılmadığını kaydetti.

Atan, KAMUSEN ile KTAMS’ın 12 Ocak’ta yaptığı ortak açıklamada, yaşanan sorunların giderilmesi amacıyla şubat ayının ilk haftasına kadar süre tanındığını hatırlattı. Aradan geçen zamana rağmen yetkililerle herhangi bir diyalog kurulmadığını ve somut bir gelişme yaşanmadığını belirtti.

Açıklamada, sendikaların eylem ve grev haklarının saklı olduğu vurgulanırken, sorunların görmezden gelinmeye devam edilmesi halinde “şok eylem” seçeneğinin gündeme gelebileceği uyarısı yapıldı.

KAMUSEN’den Ercan İtfaiyesi İçin “Şok Eylem” Uyarıs

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın