1. Haberler
  2. Eğitim
  3. İskele’de Kaçak Kreşe Ceza: 5 Gün Süre Verildi, Aksi Halde Mühürlenecek

İskele’de Kaçak Kreşe Ceza: 5 Gün Süre Verildi, Aksi Halde Mühürlenecek

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskele’de ruhsatsız şekilde faaliyet gösterdiği tespit edilen bir kreş hakkında cezai işlem başlatıldı. Denetimlerde izinsiz işletildiği belirlenen kreş için yetkililer 5 günlük süre tanırken, belirtilen sürede gerekli düzenleme yapılmazsa işletmenin mühürleneceği bildirildi.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği denetime eşlik ederek söz konusu adreste incelemelerde bulundu. Yapılan kontrollerde, işletmenin gerekli izin ve ruhsatlar olmadan kreş olarak faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Denetimler sonrasında İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Denetim Bölümü tarafından işletmeye cezai işlem uygulandı.

Yetkililer, söz konusu mekânın aynı zamanda yaşam alanı içerisinde bulunması nedeniyle işletme sahiplerine 5 gün süre verildiğini açıkladı. Bu süre içerisinde yerin yeniden ev ortamına dönüştürülmesi istendi.

Verilen sürenin sonunda mekânın eski haline getirilmemesi durumunda ise belediye ekiplerinin mühürleme işlemi uygulayacağı belirtildi.

İskele’de Kaçak Kreşe Ceza: 5 Gün Süre Verildi, Aksi Halde Mühürlenecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın