1. Haberler
  2. Dünya
  3. Lübnan Sağlık Bakanlığı: İsrail saldırılarında ölü sayısı 773’e, yaralı sayısı 1993’e yükseldi

Lübnan Sağlık Bakanlığı: İsrail saldırılarında ölü sayısı 773’e, yaralı sayısı 1993’e yükseldi

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


İsrail, Lübnan’a 2 Mart’ta başlattığı yoğun saldırılarını sürdürüyor.


Lübnan Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in 2 Mart’tan bu yana gerçekleştirdiği saldırılarda ölenlerin sayısının 773’e, yaralı sayısının ise 1993’e çıktığı belirtildi.


Bakanlık, daha önceki açıklamasında, İsrail’in 2 Mart’tan bu yana Lübnan’a düzenlediği saldırılarda 687 kişinin hayatını kaybettiğini, 1774 kişinin yaralandığını bildirmişti.


İsrail’in Lübnan’a saldırıları


İsrail ordusundan 2 Mart’ta yapılan açıklamada, Lübnan’dan füze atıldığının tespit edilmesinin ardından ülkenin kuzeyinde sirenlerin devreye girdiği belirtilmişti.


Ardından, Lübnan geneline hava saldırıları başlattığını duyuran ve başkent Beyrut’u hedef alan İsrail ordusu, havadan ve denizden yoğun saldırılar düzenlediği Lübnan’da kara işgalini genişletme kararı almıştı.

Kaynak : TRT HABER

Lübnan Sağlık Bakanlığı: İsrail saldırılarında ölü sayısı 773’e, yaralı sayısı 1993’e yükseldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın