1. Haberler
  2. Dünya
  3. ABD’de “tanımlanamayan maddeye” maruz kalan 3 kişi öldü

ABD’de “tanımlanamayan maddeye” maruz kalan 3 kişi öldü

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


New Mexico yetkilileri, ilk yardım ekibinin “aşırı doz madde kullanımı” şüphesiyle eyaletin Albuquerque kentindeki bir eve çağrıldığını belirtti.


Yetkililer, ekiplerin evdeki 4 kişinin “tanımlanamayan maddeye” maruziyeti sonucu baygın halde bulunduğunu ve bunlardan 3’ünün hayatını kaybettiğini, diğerinin ise tedavisinin sürdüğünü kaydetti.


İlk yardım ekibinden 18 kişinin de müdahale sırasında bu maddeye maruz kalmalarının ardından mide bulantısı ve baş dönmesi gibi belirtiler göstermeye başladığını belirten yetkililer, ekibin hastaneye sevk edildiğini söyledi.


Yetkililer, ilk yardım ekibinin karantinaya alındığını ve gözetim altında tutulduğunu, 2 görevlinin durumunun ise ağır olduğunu ifade etti.


İtfaiyenin, ilgili maddeyi tespit etmek üzere olay yerinde inceleme çalışmalarına katıldığını dile getiren yetkililer, ilk belirlemelere göre halk sağlığını tehdit eden bir durum olmadığını aktardı.

Kaynak : TRT HABER

ABD’de “tanımlanamayan maddeye” maruz kalan 3 kişi öldü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın