KKTC’de farklı bölgelerde meydana gelen dört ayrı hırsızlık olayıyla ilgili polis geniş çaplı soruşturma yürüttü. Olaylarda dört kişi tutuklanırken, 3 milyon 400 bin TL’lik para vurgununa karıştığı belirlenen bir zanlının ise arandığı açıklandı.
Serdarlı’da Garajdan Tarım Ekipmanları Çalındı
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Serdarlı’da 5-8 Temmuz tarihleri arasında bir evin garaj kapısı hasara uğratılarak açıldı. Garajdan bir çapa makinesi, bir ot biçme makinesi, iki çit kesme makinesi ve iki merdiven çalındı.
Olayın polisin bilgisine gelmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında zanlı olarak tespit edilen M.Ş. (32) tutuklandı.
Otelden 3 Milyon 400 Bin TL’yi Tasarrufuna Geçirdi
Polis soruşturmasında ortaya çıkan bir diğer olayda ise 27 Mart’ta Çatalköy’deki bir otelde çalışan S.R. (27) ile M.H.K. (34)‘nin, otele teslim edilmek üzere iki ayrı bankadan çekilen 7 milyon TL’nin 3 milyon 400 bin TL’sini tasarruflarına geçirdiği belirlendi.
Soruşturma kapsamında S.R. tutuklanırken, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen M.H.K. hakkında arama çalışmaları sürüyor.
Gemikonağı’ndaki Ev Hırsızlığı Aydınlatıldı
Gemikonağı’nda 9-18 Temmuz tarihleri arasında bir evden 500 Euro ve 110 bin TL’nin çalınması olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada zanlı olarak belirlenen T.O.A. (30) tutuklandı.
Girne’de Müşterinin Çantasını Çaldı
Girne’de 16 Temmuz saat 22.00 sıralarında bir eğlence mekanında yaşanan hırsızlık olayında ise, bir müşterinin masaya bıraktığı el çantası çalındı.
Polisin yürüttüğü soruşturma sonucunda zanlı olarak tespit edilen O.J.R. (34) bugün Girne’de bulunarak tutuklandı.
Polis Soruşturmaları Devam Ediyor
Polis, dört ayrı hırsızlık olayıyla ilgili soruşturmaların sürdüğünü, firari zanlının yakalanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi.






