1. Haberler
  2. Spor
  3. Bayern ve Milan kazandı

Bayern ve Milan kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçlarında galibiyet Bayern Münih ve Milan’ın oldu.

İngiliz ekibi Tottenham’ı 1-0 yenen İtalyan temsilcisi Milan, rövanş öncesi avantaj elde etti.

Son 16 turunda oynanan diğer maçta Bayern Münih, PSG’yi deplasmanda 1-0’la geçti ve avantaj yakaladı.

İki karşılaşmanın rövanşı da 8 Mart’ta oynanacak.

Diğer yandan, PSG formasıyla 16 yaş 343 günlükken sahaya çıkan Fransız futbolcu Warren Zaire-Emery, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turu maçlarına ilk 11’de başlayan en genç oyuncu oldu.

Öte yandan, PSG-Bayern Münih ve Milan-Tottenham maçları öncesi Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı. Seremonide ise Türkçe ve Arapça “Yanınızdayız” pankartı açıldı.

UEFA, Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi ve Konferans Ligi`nde bu hafta oynanacak maçlar öncesinde Kahramanmaraş merkezli 10 ili ve Suriye’yi etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşunda bulunulması kararı almıştı.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda bugün; Club Brugge ile Benfica ve Borussia Dortmund’la Chelsea ilk karşılaşmalarına çıkacak.

Kaynak : BRTK

Bayern ve Milan kazandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın