1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Gazimağusa TMK öğrencileri sokak hayvanları için bağış topladı

Gazimağusa TMK öğrencileri sokak hayvanları için bağış topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazimağusa Türk Maarif Koleji öğrencileri ” Bir El Bin Pati” projesiyle sokak hayvanları yararına farkındalık yaratmak için anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldı.

Proje çerçevesinde sokak hayvanları yararına mama ve mama kabı bağış kampanyası yapıldı.

Etkinlikle ilgili proje sorumlusu ve Türk Maarif Koleji Tarih Öğretmeni Şerif Çağın BRT’ye bilgi verdi.

Çağın, kentte çok sayıda sokak hayvanının bulunması sebebiyle sosyal sorumluluk projesine katıldıklarını ve bu sayede Aralık-Şubat ayları arasında “Bir El Bin Pati” kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Kampanya kapsamında Gazimağusa Belediyesi ile görüşmeler yaptıklarını ve topladıkları mama ve mama kaplarını belediye bünyesindeki barınağa bağış yaptıklarını aktaran Çağın, kermes de düzenlediklerini, elde edilen geliri Altın Patiler Derneğine bağışladıklarını, bu tür faaliyetlerin süreceğini sözlerine ekledi.

BRT

Kaynak : BRTK

Gazimağusa TMK öğrencileri sokak hayvanları için bağış topladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın