1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Bakan Denktaş: " T.C. İle Son Derece Yararlı Temaslar Yaptık."

Bakan Denktaş: " T.C. İle Son Derece Yararlı Temaslar Yaptık."

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Ankara’ya gerçekleştirdiği günübirlik ziyaretini tamamlayarak dün akşam adaya döndü. 

Denktaş, Ankara’daki temaslarının son derece yararlı olduğunu ifade ederek, görüşmelerde mali ve ekonomi konuların üzerinde durulduğunu kaydetti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Denktaş, Ankara’da üst düzey temaslarda bulundu.
İlk olarak TC Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından kabul edilen Denktaş, ardından Çankaya Köşkü’nde Kıbrıs İşlerinden de sorumlu Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek tarafından kabul edildi. Denktaş ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ile de görüşme gerçekleştirdi.

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Ankara’daki temaslarının son derece yararlı olduğunu ifade ederek, görüşmelerde mali ve ekonomi konuların üzerinde durulduğunu kaydetti.
Denktaş’a Ankara ziyaretinde Maliye Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Havutcu eşlik etti.

Bakan Denktaş: " T.C. İle Son Derece Yararlı Temaslar Yaptık."
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın