1. Haberler
  2. Spor
  3. Şampiyon Melekler anısına futbol turnuvası düzenleniyor

Şampiyon Melekler anısına futbol turnuvası düzenleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden Şampiyon Melekleri anmak ve anılarını yaşatmak amacıyla 8 Şubat Cumartesi günü Doğancı Emek Stadyumu’nda futbol turnuvası düzenlenecek.

Türkiye’deki Özel Murat Eğitim Kurumları Yöneticisi ve Çerkezgücü Spor Kulübü Başkanı Murat Şafak Gündüz imzasıyla yapılan açıklamaya göre, Doğancı Spor Kulübü ile ortak düzenlenecek turnuva saat 11.00’de başlayacak.

Turnuvaya KKTC’den Baf Ülkü Yurdu, Lefke, Yalova, Binatlı ve Doğancı takımlarının altyapı yaş kategorileri ile Türkiye’deki Çerkezgücü Spor Kulübü’nden 30 sporcu katılacak.

Yarın Türkiye’den KKTC’ye gelecek heyet, cuma günü Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni ziyaret edecek. Ziyarette, bir yıl boyunca Türkiye’de, Şampiyon Melekleri anma etkinliklerinde dereceye giren anı mektupları ile resimler Dernek yetkililerine takdim edilecek.

Kaynak : BRTK

Şampiyon Melekler anısına futbol turnuvası düzenleniyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin
Bize Katılın