1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Başbakan Üstel, Ankara’da Çevre Bakanı Murat Kurum ile görüştü

Başbakan Üstel, Ankara’da Çevre Bakanı Murat Kurum ile görüştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Ünal Üstel, Ankara temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti (TC) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Üstel’e ziyaretinde Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu eşlik etti.

Görüşmede, çevre ve sıfır atık konularında atılacak yeni adımlar ile iki ülke arasında gerçekleştirilecek projeler ele alındı. Özellikle Entegre Katı Atık Yönetim Sistemi kapsamında, KKTC’deki Güngör Düzenli Depolama Alanı ve transfer istasyonlarının geliştirilmesi gündeme gelirken, yeni ve hızla gelişen bölgelerde büyük bir ihtiyaç haline gelen kanalizasyon ve atık su arıtma tesisi projeleri üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca iklim değişikliğiyle mücadelede, Türkiye ve KKTC’nin ortak atacağı adımlar masaya yatırıldı.

Görüşmede, heyetler arası toplantı da yapıldı.

Kaynak : BRTK

Başbakan Üstel, Ankara’da Çevre Bakanı Murat Kurum ile görüştü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin
Bize Katılın
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.