1. Haberler
  2. Türkiye
  3. TC Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı DMM, “kaset ve şantaj” iddialarını yalanladı

TC Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı DMM, “kaset ve şantaj” iddialarını yalanladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TC Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı devlet yetkilileri ve siyasetçileri kapsayan “kaset ve şantaj” iddialarını yalanladı.

DMM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kimi devlet yetkilileri ve siyasetçileri kapsayan “kaset ve şantaj” iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında, kimi devlet yetkilileri ve siyasetçileri kapsayan ‘kaset ve şantaj’ iddiaları doğru değildir. Bahse konu haberler, herhangi bir somut delile dayanmayan hayal ürünü kurgu haberlerdir. İddialar, devlet kurumlarına ve kamu görevlilerine yönelik organize bir itibar suikastının parçasıdır. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz.” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak : BRTK

TC Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı DMM, “kaset ve şantaj” iddialarını yalanladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın