1. Haberler
  2. Spor
  3. Yenikent’e Beton Masa Tenisi Masası: 7’den 70’e Herkes İçin!

Yenikent’e Beton Masa Tenisi Masası: 7’den 70’e Herkes İçin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönyeli-Alayköy Belediyesi, kent yaşamına bir yenilik daha kazandırdı. Yenikent’teki Nazar & Seçim Es Ertüngü Parkı’na yerleştirilen dış mekân beton masa tenisi masası, sporseverlerin kullanımına sunuldu.

Açılış maçını Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu ile KKTC Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları birlikte oynadı. Eğlenceli ve sportmenlik dolu karşılaşma, yeni alanın açılışına renk kattı.

Başkan Amcaoğlu, “Masa tenisini parkımıza kazandırarak kent yaşamına anlamlı bir katkı daha sağladık. Dünyada yaygın olan bu tarz yenilikleri kentimizde artırmayı sürdüreceğiz. Sporla büyüyen, güçlü bir gelecek için hep birlikte çalışıyoruz,” dedi.

Yenikent’teki masa tenisi masası, 7’den 70’e herkesin kullanımına açık. Sporu günlük yaşamın bir parçası haline getirmek isteyenler için yeni bir buluşma noktası hazır!

Yenikent’e Beton Masa Tenisi Masası: 7’den 70’e Herkes İçin!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin
Bize Katılın