Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Merkezi tarafından düzenlenen Oryantasyon Günleri kapsamında kampüste coşku dolu anlar yaşandı. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Oryantasyon Haftası etkinlikleri bu yıl da öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Etkinlikler kapsamında düzenlenen Fikri Karayel konseri, LAÜ öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı.
LAÜ Plaza Alanı’nda gerçekleştirilen konserde Fikri Karayel, sevilen şarkılarını öğrenciler için seslendirdi. Başarılı sanatçı, sahnedeki enerjik performansı ve samimi tavırlarıyla büyük beğeni topladı. Öğrenciler şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, kampüs adeta festival havasına büründü.
Yoğun katılımın olduğu konser gecesinde Fikri Karayel, LAÜ öğrencileriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Enerjiniz ve sevginiz için teşekkür ederim” dedi.
Lefke Avrupa Üniversitesi, yeni eğitim yılına coşkuyla başlayan öğrencilerine yönelik etkinliklerle hem tanışma hem de kaynaşma fırsatı sunmayı sürdürüyor.





