1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Lefkoşa’da Yağmur Felaketi: Su Taşkınları Nedeniyle Birçok Yol Trafiğe Kapandı

Lefkoşa’da Yağmur Felaketi: Su Taşkınları Nedeniyle Birçok Yol Trafiğe Kapandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis Genel Müdürlüğü (PGM), yoğun yağışların ardından Lefkoşa bölgesinde meydana gelen su taşkınları nedeniyle birçok yolun trafiğe kapatıldığını duyurdu. Sürücülere güzergâhlarını planlamadan önce uyarılara dikkat etmeleri çağrısı yapıldı.

PGM’den yapılan açıklamaya göre, Güzelyurt – Lefkoşa Anayolunda bazı kritik noktalar tamamen trafiğe kapalı durumda. Gece kulüpleri bölgesinde yaşanan su taşkını nedeniyle Türkeli Çemberinden Lefkoşa istikametine olan geliş yönü ulaşıma kapatıldı. Sürücüler, bu noktada Alayköy istikametine yönlendiriliyor.

Ayrıca, Ağıllar Çemberi ile Gönyeli Çağaloğlu Işıkları (Belediye Bulvarı kesişimi) arasındaki yol da çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Lefkoşa içerisinde ise özellikle hastane bölgesinde ciddi kapanmalar yaşanıyor:

  • Ortaköy Hastane Çemberi – Ortaköy Trafik Işıkları arası kapalı

  • Hastane Çemberi – Acil Durum Hastanesi arası kapalı

  • Hastane Çemberi – Etik & Başkent Hastanesi yolu kapalı

Gönyeli’de ise Şehit Hüseyin Amca Caddesi üzerinde ulaşım sağlanamıyor.

PGM ayrıca, Lefkoşa – Güzelyurt Anayolundaki Gönyeli Alt Geçidinin de su birikintileri nedeniyle trafiğe kapalı olduğunu bildirdi.

Yetkililer, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmamasını ve kapanan güzergâhlara yaklaşılmamasını istedi.

Lefkoşa’da Yağmur Felaketi: Su Taşkınları Nedeniyle Birçok Yol Trafiğe Kapandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın