1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’dan Dolandırıcılık Uyarısı: “Bu Aramalara İtibar Etmeyin”

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’dan Dolandırıcılık Uyarısı: “Bu Aramalara İtibar Etmeyin”

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, 0538 ile başlayan numaralardan yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları ve işletmeleri uyardı.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla önemli bir dolandırıcılık uyarısında bulundu. Şenkul, 0538 ile başlayan bir telefon numarasından otellerin ve şirketlerin arandığını, aramayı yapan kişilerin kendilerini Girne Belediye Başkanı olarak tanıtarak yardım talebinde bulunduğunu açıkladı.

Söz konusu durumun polise bildirildiğini belirten Murat Şenkul, vatandaşların ve işletmelerin bu tür aramalara kesinlikle itibar etmemesi gerektiğini vurguladı. Başkan Şenkul, belediye adına ya da şahsı adına yapılan bu tür taleplerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, kamuoyunun dikkatli olmasını istedi.

Girne Belediyesi yetkilileri de benzer dolandırıcılık girişimleriyle karşılaşan kişi ve kurumların durumu derhal emniyet güçlerine bildirmesinin önemine dikkat çekti.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’dan Dolandırıcılık Uyarısı: “Bu Aramalara İtibar Etmeyin”
+ -

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın