Gazimağusa’da bir eğlence mekânının önünde yaşanan tartışma, ciddi bir yaralanmayla sonuçlandı. Polis basın bültenine göre, olayda V.Ö. (E-21), S.K’yi (E-25) darp ederek burun kemiğinin kırılmasına neden oldu.
Dün meydana gelen olayla ilgili zanlı V.Ö. tutuklanırken, polis soruşturmasının sürdüğü bildirildi.
Kalkanlı’da Kanunsuz Avlanma: İki Kişi Tutuklandı
Öte yandan Kalkanlı’da dün, ava açık bir bölgede polis tarafından gerçekleştirilen avcı kontrolleri sırasında kanunsuz avlanma tespit edildi.
Yapılan kontrollerde B.M’nin (E-20), av ruhsatı bulunmamasına rağmen N.G. (E-25) adına kayıtlı av tüfeğini taşıyarak yasa dışı şekilde avlandığı belirlendi. Olayla bağlantılı olarak iki şahıs da tutuklandı.
Girne’de Korkutmak Maksadıyla Bıçak Taşıyan Kişi Gözaltında
Girne’de ise dün, kamuya açık alanlardan biri olan 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi’nde yaşanan bir tartışma sonrası Z.Ç. (E-58), korkutmak maksadıyla kanunsuz olarak bıçak taşıdığı gerekçesiyle tutuklandı.
Şüphelinin üzerinde bulunan bıçak emare olarak alınırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.
Polis, tüm meselelerle ilgili soruşturmaların sürdüğünü açıkladı.





