1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Gönyeli’de Kasten Çarpma Olayı: Yalan Beyan Veren 2 Kişi Tutuklandı

Gönyeli’de Kasten Çarpma Olayı: Yalan Beyan Veren 2 Kişi Tutuklandı

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönyeli’de yaşanan olayda, bir sürücünün kişisel sorun yaşadığı bir kişinin aracına hareket halindeyken arkadan çarptığı, olayın ardından tarafların polise yalan beyanda bulunduğu tespit edildi. Bahse konu iki kişi tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, 5 Ocak’ta Gönyeli Kuzey Sokak’ta, Y.G. (E-24) kullanımındaki araçla, eski sevgilisiyle ilişkisi bulunan A.D. (E-24) isimli şahsın aracının arka kısmına hareket halindeyken iki kez kasten çarptı.

Olayın ardından her iki şahsın da yaşananları “trafik kazası” olarak polise bildirdiği, ancak yapılan soruşturma sonucunda polise kasten yalan beyanda bulunduklarının tespit edildiği belirtildi. Bahse konu şahıslar tutuklanırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Denetimlerde İkamet İzinsiz 2 Kişi Tutuklandı

Öte yandan polis tarafından dün ülke genelinde gerçekleştirilen denetimlerde, ülkede yasal statüsü ve geçerli ikamet izni bulunmayan iki kişi tespit edilerek tutuklandı.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Gönyeli’de Kasten Çarpma Olayı: Yalan Beyan Veren 2 Kişi Tutuklandı
+ -

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın