Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, gündeminde yer alan Birleştirilmiş İş Sağlığı ve Güvenliği (Değişiklik) Yasa Önerisi ile Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Önerisi’ni kabul etti.
Genel Kurul’da ilk olarak Birleştirilmiş İş Sağlığı ve Güvenliği (Değişiklik) Yasa Önerisi ele alındı. Öneri, Komite Başkanı Yasemi Öztürk tarafından okundu ve yapılan oylamada oyçokluğuyla kabul edildi.
Kamu çalışanlarına ilişkin yasa oybirliğiyle geçti
Daha sonra Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Önerisinin görüşülmesine geçildi. Öneriye ilişkin rapor, Komite Başkanı Sunat Atun tarafından okundu. Yapılan oylamada yasa önerisi oybirliğiyle kabul edildi.
Genel Kurul, gündemdeki maddelerin tamamlanmasının ardından bugünkü çalışmalarını sona erdirdi. Cumhuriyet Meclisi’nin bir sonraki birleşiminin yarın saat 10.00’da yapılacağı bildirildi.





