1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Tahsin Ertuğruloğlu’ndan 6 Şubat Depreminin 3. Yılı Mesajı: “Şampiyon Melekler İçin Adalet Arayışı Sürüyor”

Tahsin Ertuğruloğlu’ndan 6 Şubat Depreminin 3. Yılı Mesajı: “Şampiyon Melekler İçin Adalet Arayışı Sürüyor”

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, 6 Şubat 2023’te Türkiye’de meydana gelen ve büyük yıkıma yol açan depremlerin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Ertuğruloğlu, mesajında depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşları rahmetle andı. Ertuğruloğlu, özellikle Şampiyon Melekler, öğretmenler ve veliler için adalet arayışının kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.

“Kıymetli evlatlarımızın yarım kalan hayallerini yaşatmak ve hatıralarına sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullanan Ertuğruloğlu, benzer felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Ertuğruloğlu mesajında, “Şampiyon Meleklerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” sözlerine yer verdi.

Tahsin Ertuğruloğlu’ndan 6 Şubat Depreminin 3. Yılı Mesajı: “Şampiyon Melekler İçin Adalet Arayışı Sürüyor”
+ -

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın