KKTC Karadeniz Kültür Derneği'nden Çağrı…

Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KKTC Karadeniz Kültür Derneği Genel Başkanı Baki Aygün, bet salonlarının kapatılması, sanal kumarın yasaklanması konusunda Bakanlar Kurulu’na çağrı yaptı.

Yazılı açıklamasında, bağımlılığın sadece bireysel değil, toplumsal sorun olduğunu ifade eden Aygün, “Bet ve sanal kumar kendimize tokat attığımız diğer bir alandır. Uzun vadede ağır kayıpları olan bir alandır. Bu, ülkenin eğitim, turizm adası olma iddiasını yerle bir eden, çeteleşmenin önünü açan, politik alanı yozlaştıran, aileleri yok eden, boşanmalara hatta intiharlara sebep olan büyük bir sorundur” dedi.

Öğrencilerin de bet oynadığını kaydeden Aygün, “Bu öğrenciler bize emanettir.  Parlak beyinleri bet salonlarında heba etmek, emanete hıyanettir. Buna hakkımız yoktur” ifadesine yer verdi.

Baki Aygün, bet salonlarının ve sanal kumarın ivedilikle yasaklanması konusunda Bakanlar Kurulu’na çağrı yaptı.

KKTC Karadeniz Kültür Derneği'nden Çağrı…
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Spam göndermiyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.