1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. “Yarası Saklım”; Lütfiye Özipek, Sezen Aksu’nun şarkısını “Şampiyon Melekler” için söyledi

“Yarası Saklım”; Lütfiye Özipek, Sezen Aksu’nun şarkısını “Şampiyon Melekler” için söyledi

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketlerinde Adıyaman İsisas otel enkazı altında kalan “Şampiyon Melekler” takımı için, ülkemiz sanatçılarından Lütfiye Özipek çok anlamlı bir projeye imza attı.

Sezen Aksu’nun “Yarası Saklım” şarkısını kendi yorumuyla seslendiren ve “Şampiyon Melekler Takımı”na itthafen bir klip çeken Özipek, 6 Şubat tarihini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için bir kez daha unutulmaz kıldı.

İşte bu bu klibin ortaya çıkmasında en büyük katkıyı da Bayrak Radyo Televizyon Kurumu sağladı.

Klibe görüntü ve kurgu desteği veren Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun böyle anlamlı projelere desteği devam edecek.
Bir sanatçı olarak, ülkemizdeki acıyı en iyi müzikle anlatabileceğini düşünen Özipek, bu projenin nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Özipek, klibin yayınlanmasının ardından çok güzel geri dönüşlerde aldığını söyledi.

Lütfiye Özipek, klibe görüntü ve kurgu desteği sağlayan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’na da teşekkür etti.
BRT

Kaynak : BRTK

“Yarası Saklım”; Lütfiye Özipek, Sezen Aksu’nun şarkısını “Şampiyon Melekler” için söyledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın