1. Haberler
  2. Polis Bülteni
  3. 68 yaşındaki Ömer Çetin aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

68 yaşındaki Ömer Çetin aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boltaşlı’da dün akşamüzeri evinde aniden rahatsızlanan 68 yaşındaki Ömer Çetin Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren 47 yaşındaki Metin Koloğlu ile 53 yaşındaki Sultan Yiğit’in otopsi raporlarını da açıkladı.

Değirmenlik’te önceki gün rahatsızlanan, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamayan Metin Koloğlu’nun (E-47) ölüm sebebi “kalp hastalığı, akciğer hastalığı ile dolaşım ve solunum yetmezliği” olarak belirtildi.

Önceki gece Adaçay’da evinde rahatsızlanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı sırada yaşamını yitiren Sultan Yiğit’in (K-53) ölüm sebebi “kalp kapağı hastalığı” olarak açıklandı.

Kaynak : BRTK

68 yaşındaki Ömer Çetin aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın
KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.