1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Erhürman: Mesele varoluş meselesidir

Erhürman: Mesele varoluş meselesidir

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, katıldığı bir programında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
CTP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre Erhürman,
“Adına hükümet denilen yapının ülkeyi yönetmediğini” ifade ederek, n, “Mesele CTP meselesi değil, bu memleket ve varoluş meselesidir “ dedi.
Yabancılara mülk satışı konusunu değerlendiren Erhürman, meselenin düzene kavuşturulması gerektiğine dikkat çekti.
Kıbrıs sorununda doğru zemine basılmasının önemine vurgu yapan Erhürman, “Federasyon bitti, iki devletli çözüm geldi” dendiği zaman her şeyin zannedildiği gibi olamayacağını söyledi, Rum tarafının davranışının iyi niyetli olmadığını ama Kıbrıs Türk tarafının da doğru zemine basmadığını belirtti.
“Kurumsal hafızayı sildik, geçmişte hiçbir şey olmamış gibi yaşıyoruz. Kıbrıs sorunu çözülmeden, bu ülkede tam olarak öngörülebilir bir yapı oluşturmak mümkün değildir” diyen Erhürman, diplomatik hamlelerin önemine işaret etti.
Ülkede yaşanılan durumun sadece yoksulluk olmadığını, orta sınıfın buharlaştığını ifade eden Erhürman, Asgari ücret kaç olursa olsun, bir ay sonra tekrar aynı sıkıntıların yaşanacağını da savundu.

Kaynak : BRTK

Erhürman: Mesele varoluş meselesidir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın
KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.