Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu öğrencilerinin ürünleri sergileniyor

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu gençlerinin yıl boyunca okulda bulunan atölyelerde yaptıkları çeşitli el emeği ürünler Bandabulya’da sergileniyor.

İki gün sürecek etkinlik kapsamında kermes de düzenlendi.

Etkinliğin açılışı bugün Başbakan Ünal Üstel’in eşi, Zerrin Üstel’in de katılımıyla gerçekleştirildi

Açılışta ilk konuşmayı Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Sorumlu Öğretmeni Emirali Evcimen yaptı.Evcimen, Amaçlarının özel gereksinimli bireylerin yaşamlarında bağımsız beceriyi bir üst noktaya taşımalarına yardımcı olmak ve kendi hayatlarını idame etmeyi öğrenmelerine katkı koymak olarak değerlendirdi.

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Zeki Çeler de etkinliğe katıldı, özel gereksinimli bireylere sahip çıkmanın önemini vurguladı.
Çeler, böylesi günlerin kendisini hem gururlandırdığını hem de özel gereksinimli bireyler için neler yapılabileceği konusunda düşündürdüğünü söyleyerek, farkındalık karı bulunan bu gençlerimize devlet olarak dört elle sarılıp sahip çıkmanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay da etkinlikte kısa bir konuşma yaptı.

Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel de konuşmasında, özel eğitimin kendisinde yerinin çok ayrı olduğunu belirterek, özel eğitime olan katkılarının devam edeceğini dile getirdi .

Zerrin Üstel özel eğitimdeki çocukların eğitiminin çok önemli olduğunu belirterek, “ Sonuna kadar yanınızdayım” dedi.

brt

Kaynak : BRTK

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu öğrencilerinin ürünleri sergileniyor
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Spam göndermiyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.