1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Polis Basın Subaylığı Duyurdu: Ercan Havalimanı Çevresinde Drone Uçuşlarına Yasak

Polis Basın Subaylığı Duyurdu: Ercan Havalimanı Çevresinde Drone Uçuşlarına Yasak

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis Basın Subaylığı, Ercan Devlet Havaalanı ve çevresinde uçuş güvenliğinin sağlanması amacıyla bazı bölgelerde dron ve benzeri insansız hava araçlarının uçurulmasının yasaklandığını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, ikinci bir duyuruya kadar Akıncılar, Kırklar, Gaziköy, Balıkesir, Paşaköy, Yiğitler, Kırıkkale, Meriç ve Dilekkaya köyleri ile Balıkesir köyü ve çevresinde dron ve benzeri insansız hava araçlarının uçurulmasına izin verilmeyecek.

Polis Basın Subaylığı, söz konusu yasağın Ercan Havalimanı ve çevresinde uçuş güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulamaya konulduğunu belirtti.

Açıklamada ayrıca, yasağa uymayan kişi ve kuruluşlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal işlemlerin yapılacağı ifade edilerek, tüm kişi ve kurumların belirlenen kurallara titizlikle uyması istendi.

Polis Basın Subaylığı Duyurdu: Ercan Havalimanı Çevresinde Drone Uçuşlarına Yasak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın