1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Milli Eğitim Bakanlığı Duyurdu: Grev Nedeniyle Ertelenen Sınavlar Yarın Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Duyurdu: Grev Nedeniyle Ertelenen Sınavlar Yarın Başlıyor

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı, genel grev nedeniyle yapılamayan sınavların yarından itibaren okul idareleri tarafından planlanarak gerçekleştirileceğini açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, öğrencilerin akademik takvimden geri kalmaması için hızlı bir planlama sürecine girildiği vurgulandı. Açıklamada, ders kayıplarının telafi edilmesi ve sınav süreçlerinin sağlıklı şekilde tamamlanması amacıyla daire müdürlükleri ile okul idarelerinin ivedilikle gerekli düzenlemeleri yapacağı ifade edildi.

Yetkililer, sınavların okul bazlı planlanacağını belirterek, sürecin koordineli bir şekilde yürütüleceğine dikkat çekti.

Açıklamanın sonunda öğretmen ve öğrencilere de mesaj verildi: “Tüm öğretmenlerimize derslerinde kolaylıklar dilerken, öğrencilerimize ise başarılar dileriz.”

Milli Eğitim Bakanlığı Duyurdu: Grev Nedeniyle Ertelenen Sınavlar Yarın Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın