Salih Ulusan, DP’den Lefke Belediye Meclisi Aday Adayı mı Oluyor?

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lefke siyasetinde yeni bir aday adaylığı ihtimali gündeme geldi. Bir dönem Koop Süt Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan ve halen üretim faaliyetlerini sürdüren Salih Ulusan’ın, Demokrat Parti’den (DP) Lefke Belediye Meclis Üyesi aday adayı olabileceği öğrenildi.

Lefke Siyasetinde Salih Ulusan İsmi Gündemde

Lefke’de yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi hareketlilik yaşanırken, Demokrat Parti (DP) cephesinde dikkat çeken bir isim gündeme geldi.

Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre, bölgede üretim alanındaki faaliyetleriyle tanınan Salih Ulusan’ın, Demokrat Parti çatısı altında Lefke Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için değerlendirmelerde bulunabileceği belirtiliyor.

Geçmişte Koop Süt Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstlenen Ulusan, halen üretim sektöründeki çalışmalarına devam ediyor.

Gözler Salih Ulusan’dan Gelecek Açıklamada

Lefke bölgesinde tanınan isimler arasında yer alan Salih Ulusan’ın olası aday adaylığı, yerel siyaset gündemine yeni bir başlık taşıdı.

Ulusan’ın Demokrat Parti’den aday adaylığı konusunda kesin bir karar verip vermediği henüz bilinmezken, konuya ilişkin kendisinden veya parti yönetiminden resmî bir açıklama yapılmış değil.

Önümüzdeki süreçte Ulusan’ın nasıl bir karar vereceği ve Demokrat Parti’nin Lefke Belediye Meclisi için oluşturacağı aday kadrosunda yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Ajans Cyprus olarak, Salih Ulusan’ın olası aday adaylığına ilişkin gelişmeleri takip ederek kamuoyuna aktarmayı sürdüreceğiz.

Salih Ulusan, DP’den Lefke Belediye Meclisi Aday Adayı mı Oluyor?
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Spam göndermiyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.