Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, 6 Aralık seçimlerine 18 belediyede 220 belediye meclis üyesi adayıyla hazırlandıklarını belirterek, parti içerisindeki birlik ve dayanışmaya dikkat çekti.
Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, kadın ve gençlik kollarının yoğun katılımıyla İskele’de düzenlenen buluşmada yaptığı konuşmada, seçim hazırlıklarının sürdüğünü ifade etti.
Demokrat Parti’nin 18 belediyede 220 belediye meclis üyesi adayıyla seçim sürecinde yer alacağını belirten Ataoğlu, partiye katılan yeni isimlerin Demokrat Parti’yi güçlendirme hedefiyle hareket etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Parti içerisinde birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Ataoğlu, milletvekili ve belediye başkan adaylarının önümüzdeki dönemde kapsamlı bir organizasyonla kamuoyuna tanıtılacağını açıkladı.
Özer: “6 Aralık Seçimleri İçin Sahadayız”
Demokrat Parti Gençlik Kolları Başkanı Can Özer, teşkilatların tüm kademeleriyle sahada olduğunu belirterek, seçimlerden başarıyla çıkmak için ortak hareket etmenin önemini vurguladı.
Özdemirağ’dan Kadınlara Ve Gençlere Dayanışma Çağrısı
Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanı Mehtap Özdemirağ ise kadınların ve gençlerin siyasetteki rolüne dikkat çekti. Özdemirağ, kadınların dayanışmasını ve gençlerin enerjisini ülkenin geleceği açısından önemli bir güç olarak nitelendirerek, seçim sürecinde birlik ve ortak hedefler doğrultusunda hareket edilmesi çağrısında bulundu.


