Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, Yeni Esentepe İlkokulu binasındaki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. Kırok, hedeflerinin çocukları en kısa sürede yeni ve modern eğitim ortamına kavuşturmak olduğunu belirtti.
Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, sosyal medya hesabından Yeni Esentepe İlkokulu binasında yürütülen çalışmalara ilişkin paylaşım yaptı.
Okul binasının tamamlanmasında sona yaklaşıldığını ifade eden Kırok, çocukların daha iyi koşullarda eğitim alabilmesi için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
“Çocuklarımız en kısa zamanda yeni okullarına kavuşsun”
Kırok paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Yeni Esentepe İlkokulu binamızda sona yaklaşıyoruz. Hedefimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızın en kısa zamanda yeni ve modern okullarına kavuşmasını sağlamak. Onların daha güzel şartlarda eğitim alması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.”
Eğitim alanındaki yatırımların devam edeceğini belirten Kırok, paylaşımını “Vaat etmedik, söz verdik…” sözleriyle tamamladı.


