Şenkul’dan vatandaşa tebessüm ettiren yanıt: “Bize bağlı değil orası abla”

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’un kentte yürütülen yağmur suyu ve altyapı çalışmalarını anlattığı sosyal medya paylaşımına gelen bir vatandaş yorumu, kısa ama samimi bir cevapla renkli bir diyaloğa dönüştü. Şenkul’un “Bize bağlı değil orası abla” yanıtı sosyal medyada tebessüm ettiren bir ayrıntı oldu.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Prestij ve Lemon Park sitelerinin bulunduğu bölgede yıllardır yaşanan sel baskınlarına karşı başlatılan çalışmaları kamuoyuyla paylaştı.

Şenkul, daha önce belirli bir noktaya kadar getirilen ancak devamı yapılmayan kutu menfez kanalında çalışmaların yeniden başladığını belirterek, hedeflerinin bir ay içerisinde kanalı tamamlayıp iki sitenin yaşadığı soruna çözüm üretmek olduğunu açıkladı.

Yağmur suyu hattı deniz tarafına ulaştırılacak

Şenkul’un verdiği bilgilere göre çalışmalar bununla sınırlı kalmayacak.

Girne Amerikan Kavşağı’nın güneyine kadar ulaşan ancak yolun kuzeyine geçmeyen 1000’lik yağmur suyu hattının, yol kesilerek deniz tarafına ulaştırılması planlanıyor.

Sanayi bölgesi çıkışında bulunan ve yol yenileme çalışmaları sırasında büyütülmediği için ana yolda su birikmesine neden olduğu belirtilen yağmur suyu menfezi de yeniden yapılacak.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltın yenileneceğini kaydeden Şenkul, Girne Amerikan Kavşağı’na kameralı trafik ışıkları yerleştirilerek trafik ve yaya güvenliğinin artırılacağını da duyurdu.

Şenkul paylaşımını “Az laf, çok iş…” sözleriyle tamamladı.

Her şey M.A.’nın o sorusuyla başladı

Başkanın çalışmalarla ilgili paylaşımının altına yorum yapan M.A. isimli vatandaş ise konuyu Girne-Çatalköy sınırına taşıdı.

M.A., Şenkul’a şu soruyu yöneltti:

“Çatalköy-Girne sınırında, Sınır Sokak’ta bulunan ve defalarca sellerin bastığı evlerin durumu ne olacak? Dere ıslah edilecek mi?”

Oldukça teknik ve ciddi bir soruya Şenkul’dan gelen cevap ise uzun açıklamalar yerine yalnızca birkaç kelimeden oluştu:

“Bize bağlı değil orası abla.”

Böylece sel, menfez, yağmur suyu hattı ve altyapı çalışmalarının konuşulduğu paylaşımın en dikkat çekici ayrıntılarından biri, Başkan Şenkul’un vatandaşa verdiği kısa ve gündelik yanıt oldu.

Şenkul’dan vatandaşa tebessüm ettiren yanıt: “Bize bağlı değil orası abla”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Bize Katılın
KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.