Sadıkoğlu, LGB Spor Kulübü ile buluştu

featured
Google'da Abone Ol service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü yöneticileriyle bir araya gelerek kulübün çalışmaları, hedefleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında görüştü.

İskele’nin köklü spor kulüplerinden Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü yöneticileriyle gerçekleştirilen görüşmede, kulübün mevcut çalışmaları ve geleceğe yönelik hedefleri ele alındı. İskele’nin spor kültürüne önemli katkılar sunan kulübün faaliyetleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Sporun birleştirici gücüne inandıklarını belirten İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, gençlerin sporla iç içe büyümesinin ve spor kulüplerinin gelişerek daha güçlü yarınlara ulaşmasının önemine dikkat çekti.

İskele Belediyesi olarak spora ve sporculara destek vermeyi sürdüreceklerini vurgulayan Sadıkoğlu, bölgedeki tüm spor kulüpleriyle dayanışma içerisinde olmaya ve sporun gelişimine katkı koymaya devam edeceklerini ifade etti.

Sadıkoğlu, LGB Spor Kulübü ile buluştu
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Spam göndermiyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.